Forum o OTS Korona
Co myślicie o tym, aby serwer był międzynarodowy? Mam tu na myśli reklamę we wszystkich krajach, w których grywalność na OTS lub Rl Tibii jest duża oraz oficjalne prowadzenie serwera w języku angielskim (tj. komunikaty typu '/B'), prowadzenie oddzielnego Forum Serwera między narodowego, itp.
Wypowiadajcie się!
Pozdrawiam
a tak nie jest ?? myślałem ze juz tak jest. na Otserverlist.org czy jak tam sie ta strona nazywa wchodzi wiele osob z roznych krajów.
jak by brazole zaczęli wchodzić na tego otsa, to ja dziękuję bardzo >.<
oni się w ogóle nie uczą języków i aby się z takim dogadać trzeba mieć otwarty bez przerwy słownik pl-br i słownik slangu brazyliskiego ;O. A co do anglików (i innych znających angielski) to ja jestem jak najbardziej ZA.
nom brazoli nie na rl tibia to masakra z nimi byla. Walili swoja chinszczyzna do wszystkich. a z osobami ktorzy po ang mowia sie najfajniej z Węgrami gada przynajmniej nie uzywaja 10 skrótów w 10 wyrazowym zdaniu. ;p
Dariel napisał:
nom brazoli nie na rl tibia to masakra z nimi byla. Walili swoja chinszczyzna do wszystkich. a z osobami ktorzy po ang mowia sie najfajniej z Węgrami gada przynajmniej nie uzywaja 10 skrótów w 10 wyrazowym zdaniu. ;p
wlasciwie brazole mowia po portugalsku, a nie po chinsku ^^
z co do wegrow, to polak i wegier zawsze byli w stosunku do siebie dobzi, np.: w czasie wojny tylko wegry wyslaly do nas swoją dywizje czołgów (ale niestety czehoslowacja nie przepuscila, sukinsyny)
a wiec tak:
musze do jakiegos kraju serw zaliczyc, a jest polski i bedzie dla polakow, brazolski dla brazoli, angielski dla angoli, nie moge inaczej.
Ale jestego obcokrajowce spotkalem na serwie, podczas gdy jeszce byl online...
Ludzie... Nikt nie każe jechać w brazoli!!!!!!
Mówię o administracji serwera w języku angielskim. Oczywiście trzeba uprzedzić w opisie, że bez znajomości tego języka... Do widzenia! W skrócie 'WON!!' OTSERVLIST.ORG Nie jest jedyną stroną typu listy prywatnych serwerów Tibii.
/// wiecej bedzie polakow, jak serv bedzie intrntnl by bylo obcokrajowcow mowiacych po ang. A to ze ktos nie zna angielskiego, to nie znaczy ze won. a co do otsrvlst.rg, to i tak tam najwiecej ludzi wchodzi.
ewentualnie Forum Serwera to moze byc polskie, a inne Forum Serwera moze byc internacjonale
aha czyli jesli ja nie znam jezyka angielskiego, to wedlug ciebie won ?
Ostatnio edytowany przez Dariel (14.11.2009, 317 16:57:02)
Dobra, sprawe rozwiazemy tak:
Polskie Forum Serwera - chaoticsanctuary.pun.pl
Angielskie Forum Serwera miedzynarodowe - sanct.fora.pl
na obydwu mozecie sie zalogowac, na obydwu mozna glosowac na wazne tematy.
wazne sa obydwa fora.
puki co, to wazniejsze, bo tam nikogo ni ma